02 March 2014

Instagram a #flowers on my way

Iste ste si všimli, že mi tu na pravej strane pribudla kolónka "View on Instagram"Pridala som sa nedávno k Instagram fanúšikom a chcem tam zverejňovať (väčšinou) fotky týkajúce sa tohto blogu.


Už dávnejšie som obdivovateľkou kvetinoveho blogu madame love, ktorého autorkou je Francúzka žijúca v Nemecku a píšuca po anglicky Elodie. Na blogu zdieľa hlavne krásne aranžmány a kytice, ktoré sama robí, okrem toho píše o Hamburgu, kde žije, ale nájdete tam aj iné inšpiratívne veci.



Začala som ju nasledovať aj na Instagrame a hneď som sa zúčastnila jej 'kvetinovej výzvy#flowersonmyway, kde môžete prispievať svojimi fotkami kvetov, ktoré buď máte doma, alebo ste ich niekde videli - na ulici, v obchode, či v lese. A ona na konci mesiaca vyberie tie, ktoré sa jej najviac páčili a zobrazí ich na svojom blogu (a výhercovia dostanú pohľadnicu od Elodie). Pravidlá k tejto výzve nájdete tu klik.



Veľmi ma potešilo, že som so svojimi snežienkami - vlastnoručne natrhanými, uviazanými i odfotenými - jednou z víťaziek hneď prvého vyhodnotenia. Ďakujem, Elodie, je to pre mňa veľká česť a hlavne motivácia.



Na blog madame love sa určite mrknite!  A ak ste na Instagrame, tak verím, že sa stretneme aj vo #flowersonmyway!



xx 
Mia


Photos 1,2,5 - Elodie from madame love blog.

Photo 4: @mel_chesneau@sabinewittig@sandraklee@midnightdessert.

1 comment:

  1. It makes me very happy to be featured on your lovely blog!
    elodie

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...