03 September 2012

Sweet Paul


Najprv bol food blog, potom online magazín a dnes vychádza už aj časopis v tlačenej forme (v angličtine a nemčine). Kúpila som si druhé nemecké číslo nového časopisu "Sweet Paul". Je nádherné! Aj keď som čakala viac sladkých receptov kedže je to "sweet" Paul:) Je to 'food and style' magazín, takže okrem rôznych receptov sú tam aj reportáže, návody na rôzne ručne robené veci, návod na tématickú party, tipy na shopping a veľa iného. 

Ale, mimochodom, kto je vlastne Paul?

                  

Autorom úspešného blogu Sweet Paul, online magazínu Sweet Paul Magazine a editorom tlačeného časopisu je Paul Lowe. Teraz editor a prop stylist. V minulosti florista, neskôr prop stylist, žijúci v Oslo. Vyrastal u babky, ktorá ho naučila variť odtiaľ aj pochádza jeho láska k vareniu. V 39 rokoch sa presťahoval do USA. Tu začal blogovať a editovať Sweet Paul. Jeho mottom je "chasing the sweet things in life". Paul úžasne kreatívny a pracovitý. Dnes robí štyri vydania za rok, v budúcnosti plánuje šesť. S časopisom mu samozrejme pomáha malý team, fotky robia najznámejší fotografi z branže. 

Predstavujem vám aspoň pár stránok z nemeckého vydania Sweet Paul. A blízkej budúcnosti vám iste predstavím aj jeden z jeho receptov.


















No čo poviete, nie je nádhera?

xx

Mia



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...